Referencer

"Hvis vi har nogle klagepunkter, kan vi bare ringe, og så bliver der taget hånd om det med det samme. Det er godt ! Det betyder helt sikkert noget! Vi er glade for, at vi som virksomhed kan være med til at gøre en forskel for miljøet igennem vores rengøring"
Danny Fogel, administrerende direktør for eventbureauet Promoters

"VBT A/S er en af Danmarks større udbydere af patient-, trafikselskabs- og bruger/elevkørsel.

Vores størrelse og effektive planlægning sikre høj rettidighed og god kvalitet, og herunder mener vi tillige, at vi som virksomhed har et miljømæssigt ansvar. Vi er altid på udkig efter optimeringer på denne front og det lykkedes os at komme i kontakt med LAUREN.

De tilbød Svanemærket rengøring i en branche, hvor man ellers altid som køber, stort set kun kigger på prisen. De lever fuldt og helt op til deres Svanemærkning og samtidig er deres priser konkurrencedygtige.

Vi er ovenud tilfredse med den dialog, vi har i det daglige med LAUREN's medarbejdere. De tager vores henvendelser alvorligt og gør en stor indsats for at løse de problemer, som kan opstå."

Stephen Jespersen, adm. dir., VBT A/S​

"Vi valgte LAUREN efter anbefaling, fordi LAUREN præsenterede et helstøbt produkt, hvor rengøringen naturligvis var i fokus og hvor der samtidig blev tænkt på miljøet og medarbejderne i firmaet. Det var medvirkende til vores beslutning, at LAUREN er svanemærket. Vi har været glade for vores samarbejde med LAUREN. Vi får det, som vi har bedt om og gennem god kommunikation har vi skabt en løsning, der er skræddersyet til os."

Jacob Alsing, Bryggeriet Mikkeler

“Vi valgte samarbejdet med LAUREN Erhvervsrengøring ud fra to primære parametre. Dels er det vigtigt for Den Blå Planet, at vi hele tiden tænker miljøet ind i det, vi gør, og dernæst er det vigtigt for os, at vi fandt en virksomhed, der var stor nok til at kunne håndtere opgaven - uden dog at være så stor, at vi drukner i mængden af andre af deres kunder. LAUREN's folk har bestemt bevist, at de lever op til begge dele. Vi er blevet rigtig tilfredse med vores samarbejde”

Bjørn Koefoed, teknisk chef, Den Blå Planet

Kontakt os

Ønsker du et godt tilbud på erhvervsrengøring, så udfyld formularen med jeres virksomheds kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om os?