Trappevask i København

Lauren er leverandør af trappevask i hele Storkøbenhavn. Vores trappevask er Svanemærket. Det betyder med andre ord, at vi udfører trappevasken ud fra nogle kriterier, der er fastsat af Miljømærkning Danmark og Dansk Standard.​

Hvad får I som kunde ud af Svanemærket

Først og fremmest sikrer I jer, at arbejdet bliver udført ud fra de absolut bedste vilkår for miljøet - samtidig er Svanemærkning meget mere end omtanke for miljøet. Der er ingen tvivl om, at to faktorer, der er vigtige for kunden, er pris og kvalitet. 

Med Svanemærket trappevask er du som kunde sikret, at vi i vores kvalitetsledelse arbejder ud fra "best practice" i branchen. I kriteriedokumentet for Svanemærket rengøring kræves der en ekstrem detaljeret beskrivelse af vores kvalitetsledelse samt løbende dokumentation for, at vi overholder disse ting. Hvad angår pris, så er det vigtigt at slå fast, at Svanemærket rengøring IKKE er dyrere end de traditionelle leverandører. Tværtimod har vi siden 2006, hvor vi fik licensen, kunnet konstatere, at vores forbrug af materialer og forbrug af brændstof til kørsel er faldet drastisk. Det skal naturligvis komme vore kunder til gode.

Vi udfører rengøring af mere end 17 mill. m² i Storkøbenhavn hvert eneste år, hvoraf en stor del af dette er trappevask. Ring nu på tlf. 7020 7026 eller send os en besked, så kontakter vi dig snarest.

Læs mere om kriterierne for Svanemærket Rengøring her.​

Indhent et uforpligtende tilbud

​Ønsker du et godt tilbud på erhvervsrengøring, så udfyld formularen med jeres virksomheds kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.