Svanemærket erhvervsrengøring

✓ Uddannet rengøringspersonale

✓ Rengøringsfirma siden 1993

Til det private erhvervsliv i København og på hele Sjælland


Klik på knappen og hør hvad vores kunder siger

Svanemærket rengøring i særklasse

Lauren Ejendomsservice

Lauren udfører ejendomsservice i hele Storkøbenhavn.

Vi har nogle faste ejendomsservicekoncepter, som vi tilbyder vores kunder og vi kommer gerne ud til jer og præsenterer vores ideer. 

Konceptet er udviklet siden Laurens start i 1993 og tager højde for de fleste faldgruber i et sådan samarbejde. Der findes i dag endnu ikke kriterier for Svanemærket ejendomsservice, så det kan vi ikke tilbyde. Det vi kan garantere er, at hele den grønne tankegang, som vi nærmest er blevet vaccineret med, naturligvis også er ført igennem til vores ejendomsservice.

En af de ting, vi har taget med fra vores Svanemærkede rengøring og nu også bruger i vores ejendomsservice, er vores kvalitetsledelse, hvor vi blandt andet bruger billeddokumentation. Det har vi blandt andet haft stor succes med hos de ejer- og andelsforeninger, der bruger en ekstern ejendomsadministrator samt hos de ejendomsselskaber, som har et administrationskontor, der gerne vil kunne følge med i, hvad der sker ude på deres ejendomme.

Ring nu på tlf. 7020 7026 eller send os en besked, så kontakter vi dig snarest.

Læs mere om kriterierne for Svanemærket Rengøring her

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.