Ejendomsservice i Nordsjælland med fokus på miljøet

Leder du efter et professionelt firma, der kan hjælpe med ejendomsservice? LAUREN udfører primært ejendomsservice for kunder bl.a. Charlottenlund, Gentofte og Hellerup, men vi hjælper gerne kunder på hele Sjælland. Vi har nogle faste ejendomsservicekoncepter, som vi tilbyder vores kunder, og vi kommer gerne ud til jer og præsenterer vores ideer. Konceptet er udviklet siden Laursens start i 1993, og tager højde for de fleste faldgruber i sådan et samarbejde.

Der findes i dag endnu ikke kriterier for Svanemærket ejendomsservice, så det kan vi ikke tilbyde. Det vi kan garantere er, at hele den grønne tankegang, som vi nærmest er blevet vaccineret med, naturligvis er ført igennem til vores ejendomsservice.

Vi benytter os af billeddokumentation

En af de ting, vi har taget med fra vores Svanemærkede rengøring, og nu også bruger i ejendomsservice, er vores kvalitetsledelse. Her bruger vi bl.a. billeddokumentation.​ Det har vi haft stor succes med hos de ejer- og andelsforeninger, der bruger en ekstern ejendomsadministrator. Det har også været et hit hos de ejendomsselskaber, som har et administrationskontor, der gerne vil kunne følge med i, hvad der ude på deres ejendomme.

Ring til os og hør mere om ejendomsservice

Ønsker du at høre mere om priser og muligheder for ejendomsservice? Uanset om du bor i København eller Nordsjælland, står vi klar til at hjælpe samt give en god pris.

Kontakt os i dag ved at ringe på telefon 70 20 70 26 eller skrive en e-mail til info@lau-ren.dk

Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud

​Ønsker du et godt tilbud på erhvervsrengøring, så udfyld formularen med jeres virksomheds kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.