LAUREN leverer erhvervsrengøring i aftalt kvalitet

Programmeret erhvervsrengøring

LAUREN Erhvervsrengøring gør rent ved brug af en metode, som vi selv kalder ”programmeret erhvervsrengøring”. Hos hver kunde udvikles der en særskilt plan til vores assistenter, som nøje beskriver hvilke opgaver, der er, og hvordan de skal løses i løbet af ugen. På den måde kan kunden altid være sikker på at modtage erhvervsrengøring i den kvalitet, som vi har aftalt.

Den programmerede erhvervsrengøring gør det overskueligt for assistenten selv at kontrollere, at han/hun har husket det hele og selv sørge for, at fejl og forglemmelser rettes. Ydermere kan kunden følge med i rengøringsarbejdet og kontrollere, at den aftalte kvalitet leveres.​

Egenkontrol og kvalitetsrapport

Vores assistenter udfylder løbende egenkontrolskemaer, der bruges som et værktøj til at sikre, at den planlagte erhvervsrengøring bliver udført. Formålet med egenkontrollen er også, at assistenten får mulighed for selv at opdage fejl og rette dem så hurtigt som muligt.

Besøg af driftslederen

Mindst en gang om måneden får hver enkelt kunde besøg af den tilknyttede driftsleder, som gennemgår kontrolskemaerne og taler med kundens kontaktperson. Målet med dette besøg er både kvalitetssikring af det udførte arbejde og dialog med kunden om det fremadrettede arbejde.​

Indhent et uforpligtende tilbud

​Ønsker du et godt tilbud på erhvervsrengøring, så udfyld formularen med jeres virksomheds kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.