Svanemærket erhvervsrengøring

✓ Uddannet rengøringspersonale

✓ Rengøringsfirma siden 1993

Til det private erhvervsliv i København og på hele Sjælland


Klik på knappen og hør hvad vores kunder siger

Svanemærket rengøring i særklasse

Om LAUREN rengøringsfirma

LAUREN Erhvervsrengøring beskæftiger ca. 50 ansatte, som alle er uddannet i at levere miljøvenlig erhvervsrengøring og ejendomsservice af høj kvalitet. Lauren Erhvervsrengøring blev stiftet d. 4. oktober 1993.

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige erhvervsrengøring. Derfor følger vi med i, hvad der sker i branchen og kan altid tilbyde de nyeste teknikker og metoder.

Gode arbejdsvilkår

Hos LAUREN prioriterer vi medarbejdernes arbejdsvilkår meget højt. Det er vores holdning, at kun gennem gode og stabile ansættelsesforhold, kan vi give kunderne den kvalitetsrengøring, som vi er kendt for.


Intern uddannelse

LAUREN Erhvervsrengøring er det første Svanemærkede rengøringsfirma i Danmark. Det betyder, at vi er forpligtet til at overholde en række krav fra Miljømærkesekretariatet. Læs mere her. Derfor har vi vores egen interne uddannelse, så alle medarbejdere er grundigt instrueret i miljømærkets krav og hvordan de overholdes.

Aftalt kvalitet

Hos LAUREN arbejder vi for at sikre overensstemmelse mellem den aftalte, den forventede og den leverede erhvervsrengøring. Det opnår vi ved en konstant kvalitetskontrol, som fx omfatter egenkontrolskemaer og månedlige driftslederbesøg hos kunderne. Læs mere om LAURENS kvalitetsrengøring

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.