Rengøring med robotter sikrer effektive resultater

Vi tilbyder moderne teknologiske rengøringsløsninger

Hos LAUREN Erhvervsrengøring A/S ønsker vi at kunne tilbyde vores kunder den absolut bedste erhvervsrengøring. Derfor investerer vi i en række moderne rengøringsrobotter hos vores kunder, der både effektiviserer vores arbejde og giver endnu mere rene og præcise resultater. Den moderne teknologi giver nemlig unikke muligheder for rengøring med robotter – og vi ønsker at være på forkant med denne tendens.

Kunne du tænke dig at prøve rengøring med robotteknologi i din virksomhed? Så kommer vi gerne ud og hjælper dig med det. Vi udfører rengøringsopgaver for et bredt udvalg af erhvervskunder overalt på Sjælland, herunder i København, Gentofte og Hellerup.

Hvorfor rengøring med robotter?

Som med mange andre teknologiske udviklinger, er rengøringsrobotter tiltænkt at gøre traditionelt manuelt og monotont arbejde mere effektivt og grundigt. Ved at implementere robotteknologi i vores rengøringsarbejde fjerner vi således det mest opslidende arbejde og risiko for sjusk, og vi kan i stedet tilbyde rengøring med stor konsekvens i forhold til kvalitet og grundighed – på hver eneste opgave.

Hos LAUREN Erhvervsrengøring blev vi i 2006 det første Svanemærkede rengøringsselskab i Danmark. Det kræver et stort arbejde med at mindske forurening og negative påvirkninger af miljøet – og vores rengøring med robotter er ingen undtagelse. Her gør robotterne brug af samme miljøvenlige rengøringsmidler som vores manuelle arbejdsformer, mens de ligeledes er energieffektive i drift, til glæde for vores kunder og deres økonomi.

Vores rengøring med robotter er således en del af en konstant stræben efter at kunne tilbyde den bedste, mest moderne og bæredygtige erhvervsrengøring til vores kunder.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan rengøring med robotter fungerer, eller hvad du kan få ud af det? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 70 20 70 26 eller skrive en e-mail til info@lau-ren.dk med dine spørgsmål. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, og vi giver dig også gerne et godt tilbud på din opgave.

Indhent et uforpligtende tilbud

​Ønsker du et godt tilbud på erhvervsrengøring, så udfyld formularen med jeres virksomheds kontaktoplysninger, og vi vil kontakte jer snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.