Svanemærket erhvervsrengøring

✓ Uddannet rengøringspersonale

✓ Rengøringsfirma siden 1993

Til det private erhvervsliv i København og på hele Sjælland


Klik på knappen og hør hvad vores kunder siger

Svanemærket rengøring i særklasse

Kontorrengøring i København og på Sjælland

Indeklimaet på de danske kontorer påvirkes i høj af den kontorrengøring, der bliver udført.

Er kontorrengøringen dårligt udført, så kan kontoret faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste på virksomhedens bundlinje pga. syge medarbejdere. 

Derfor er det utroligt vigtigt, at man får udført tilfredsstillende og fyldestgørende kontorrengøring på arbejdspladsen. Desværre bliver konsekvenserne af dårligt udført kontorrengøring ofte undervurderet, hvilket primært skyldes, at det er svært for den enkelte virksomhed at gennemskue, om kontorrengøringen er udført fyldestgørende, da bakterier jo ikke ligefrem er synlige. Lauren udfører grundig og Svanemærket kontorrengøring i København og på hele Sjælland. 

Leverandører af kontorrengøring i København

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke midler, der bliver brugt. Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet og efterlade rester fra den kemi, der er i rengøringsprodukter, som ikke er Svanemærket, hvilket langt fra er sundt for medarbejderne.


Med et Svanemærket rengøringsfirma kan du være sikker på, at vi både får fjernet bakterierne og at det bliver gjort på en miljømæssig forsvarlig måde, hvilket både er til glæde og gavn for medarbejderne og virksomheden.

Læs her hvad professor Charles Gerbas fra Arizonas Universitet konkluderer om kontorrengøring:

Skrivebordet er kort sagt bakteriernes kantine. Her får bakterierne både morgenmad, frokost og aftensmad og hvad de ellers har brug for, siger Charles Gerbas ifølge nyhedsbureauet AFP.

I løbet af en arbejdsdag når vi at klø os i håret, pille os i næsen, måske også lidt i øret, så en tur tilbage i næsen samt et par host og nys. Hver eneste gang bliver der overført bakterier til omgivelserne og det gælder især de overflader, som vi berører med vores hænder.

Ifølge professor Charles Gerbas’ undersøgelse fra Arizonas Universitet er det telefonerne, der er hjemsted for flest bakterier.

På en telefon lever der nemlig op til 3.895 bakterier pr. kvadratcentimeter. På et tastatur er det 510 bakterier og på en computermus er der tale om 260 bakterier pr. kvadratcentimeter. Skrivebordet er dog et af de bedste steder at gå på bakteriejagt. I gennemsnit findes der nemlig 3.249 bakterier på en kvadratcentimeter af skrivebordet.

Når personer, der er smittet med bakterier fra fx en forkølelse, bevæger sig rundt på konteret, overføres der bakterier til alle de overflader, de berører. Her kan influenzavirus eller bakterier overleve i op til tre døgn. På den måde kan et kontor blive til en sand rugemaskine for mikroorganismer og bakterier, siger Charles Gerba ifølge AFP.

Det er med andre ord meget tydeligt, hvor utroligt vigtigt det er at investere i en effektiv kontorrengøring, hvis man vil minimere risikoen for at få syge medarbejdere.

Hvis du vil vide mere om kontorrengøring i København, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 7020 7026 eller e-mail ​info@lau-ren.dk​.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.