​5076 0007

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi bruger 85% Svanemærkede produkter i rengøringen

I januar 2006 blev LAUREN Erhvervsrengøring certificeret som Svanemærket rengøringsfirma og vi er i dag det første Svanemærkede rengøringsfirma i Danmark.

Læs mere om LAURENs miljøpolitik.

Som led i LAUREN Erhvervsrengørings aktive miljøpolitik indledte vi i juli 2005 et samarbejde med DHI, Institut for vand og miljø, for at blive Danmarks første svanemærkede rengøringsfirma. At blive certificeret til Svanemærket erhvervsrengøring er en omfattende proces, der ikke kun handler om miljøet, men i høj grad også om LAUREN Erhvervsrengøring's egen kvalitetssikring.

Siden LAUREN Erhvervsrengøring er blevet Svanemærket, er der foregået en løbende kontrol fra Miljømærkning Danmark. Kontrollen skal sikre, at vi til stadighed lever op til de krav, der er sat for påvirkning af miljøet og den kvalitetsstyrede erhvervsrengøring.​

Til forskel for en ISO-certificering, er det Miljømærkning Danmark, der fastsætter kravene til virksomheden og ikke virksomheden selv. Ydermere opdateres og strammes Svanemærkets krav hvert tredje til femte år. Som en del af svanemærkningen udarbejder LAUREN Erhvervsrengøring hvert år et grønt regnskab, der fremsendes til Miljømærke Danmark. Kravene til Svanemærket rengøring blev sidst strammet i juni 2010.

Svanemærket er det fælles Nordiske Miljømærke og administreres i Danmark af Miljømærkning Danmark under Dansk Standard.​

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lauren A/S - A.P. Møllers Allé 9A 2791 Dragør

Tlf: 70 20 70 26 E-mail: info@lau-ren.dk